Σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα της Hellas Canyon και στον υπέροχο κόσμο των φαραγγιών.

 

 

Ανακαλύψτε τον μαζί μας, με προγράμματα canyoning και δραστηριοτήτων βουνού σε όλη την Ελλάδα για όλα τα επίπεδα. Το canyoning, δεν είναι απλώς μία υπαίθρια δραστηριότητα. Είναι αθλητισμός, χόμπι, περιπέτεια, παιχνίδι, διακοπές τόσο για αρχάριους όσο και για αθλητές που αναζητούν ακραίες εμπειρίες.

Βρείτε στην ιστοσελίδα μας το πρόγραμμα που σας ταιριάζει ή την περιοχή που σας ενδιαφέρει να ανακαλύψετε και η Hellas Canyon θα το κάνει για εσάς μοναδική εμπειρία.

 

 

Αυτό που ήταν απλώς μια ιδέα και πάθος για το βουνό, την περιπέτεια και την εξερεύνηση, σήμερα έχει εξελιχθεί για να μυεί όλο και περισσότερους στο canyoning.

Το πάθος αυτό έχει πλέον πολλαπλασιαστεί χάρη σε όλους όσους μας εμπιστεύονται. Γι’ αυτό συνεχίζουμε ώστε να φέρουμε τους ανθρώπους στη φύση και στον αθλητισμό και να μοιραστούμε εμπειρίες μέσα από τη δύναμη της συντροφικότητας και της ομαδικότητας.

Η έμπειρη ομάδα της Hellas canyon, εγγυάται την ασφάλειά σας στις δραστηριότητες.

Γιώργος Ανδρέου Ιδρυτής Hellas Canyon

Η ομαδα της Hellas Canyon

Είναι ενεργή από το 1999 με περισσότερες από 100 δραστηριότητες το χρόνο, συνοδεύοντας στα Ελληνικά βουνά ομάδες πολλών εθνικοτήτων και ηλικιών. Τα μέλη της είναι άρτια εκπαιδευμένα και γνωρίζουν να παρέχουν τις πρώτες βοήθειες. Αθλητές, γρήγοροι, προσεκτικοί, ακούραστοι, ομαδικοί, ευγενικοί είναι έτοιμοι να σας προσφέρουν όμορφες κι ασφαλείς εμπειρίες στη φύση.

Γιώργος Ανδρέου

Ιδρυτής της Hellas canyon. Γεννημένος το 1968. Ενεργός αθλητής από το 1985 σε αρκετά ορειβατικά αθλήματα και αναρριχητής από το 1993. Το 1996 αρχίζει την εξερεύνηση και τις καταβάσεις φαραγγιών, λαμβάνοντας μία ελληνική και τρεις γαλλικές πιστοποιήσεις.

Εύη Φωτιάδου

Οδηγός canyoning της Hellas Canyon. Γεννημένη το 1988. Αθλήτρια κολύμβησης, ναυαγοσώστης, δυναμική με τεράστια εμπειρία στο canyoning. Ξεχωρίζει για την ευγένεια και την οργανωτικότητα της. Η γυναικεία δύναμη της ομάδας. Δεύτερη γλώσσα: Αγγλικά.

Ορφέας Ανδρέου

Οδηγός canyoning της Hellas Canyon. Γεννημένος το 1995. Διακεκριμένος αθλητής στο Handball. Ξεχωρίζει για την ηρεμία την ψυχραιμία και ευγένειά του. Ξεκίνησε το canyoning σε ηλικία 7 χρονών, δηλαδή έχει μεγαλώσει στον κόσμο των φαραγγιών. Δεύτερη γλώσσα: Αγγλικά και Πολωνικά.

Κυριάκος Διακόσιας

Οδηγός canyoning της Hellas Canyon. Γεννημένος το 1979. Αναρριχητής, αθλητής χειμερινού βουνού, ποδηλάτης, ακούραστος με μεγάλη εμπειρία στα αθλήματα βουνού. Διαχειρίζεται τα πάντα με ταχύτητα κι αποτελεσματικότητα. Δεύτερη γλώσσα: Αγγλικά.