Search

Adventure in Wild central Greece

normal
Δυσκολία:
Μέτριας Δυσκολίας
Διάρκεια:
7 Μέρες
τοποθεσία:
Κεντρική Ελλαδα
Ελάχιστη ηλικία:
+

Αυτό το πρόγραμμα έχει κύριο προορισμό τα βουνά της Ευρυτανίας που βρίσκονται στην κεντρική Ελλάδα. Εκεί θα γίνουν πεζοπορίες σε παλιά μονοπάτια, διάσχιση ποταμών, κατάβαση μυθικών φαραγγιών, περάσματα από Via ferrata, μετακίνηση σε χωματόδρομους, επίσκεψη σε Βυζαντινά μνημεία και παλιά εγκαταλειμμένα χωριά. Στο τέλος του προγράμματος γίνεται επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο των Δελφών, πεζοπορία στο αρχαίο ιερό μονοπάτι της Κασταλίας πηγής στο όρος Παρνασσός, αλλά και ξεκούραση σε όμορφες παραλίες.

Η συνάντηση και υποδοχή των ατόμων της ομάδας από τους οδηγούς της Hellas canyon γίνεται στον σταθμό λεωφορείων της Λαμίας, καθώς επίσης κι ο αποχαιρετισμός την ημέρα της αναχώρησης.

Καθημερινά μετά το πρωινό θα γίνεται δραστηριότητα διάρκειας 4 έως 7 ωρών. Μετά την δραστηριότητα και σύμφωνα με τις επιθυμίες της ομάδας, θα γίνεται στάση για το κυρίως γεύμα και ξενάγηση στην περιοχή. Το επίπεδο δυσκολίας του προγράμματος είναι Sport.

Στο πρόγραμμα μπορεί να υπάρξουν μικρές αλλαγές λόγω απρόβλεπτων καιρικών μεταβολών, έχοντας υπ όψη την απόλυτη ασφάλεια της ομάδας.

Ημέρες 7
Επίπεδο Sport
Περιοχή Κεντρική Ελλάδα. Ευρυτανία-Πανταβρέχει-Θερμοπύλες-Παρνασσός-Δελφοί-Ιτέα
Δραστηριότητες Πεζοπορία, canyoning, Via ferrata, επίσκεψη σε αρχαιολογικούς χώρους
Αριθμός ατόμων Από 6 έως 12

Συμπεριλαμβάνεται στην τιμή

 • Όλες οι μετακινήσεις, με παραλαβή από το meeting point
 • Οι περιηγήσεις με τα αυτοκίνητα στον ελεύθερο χρόνο
 • Πέντε διανυκτερεύσεις σε επιλεγμένα ξενοδοχεία (δίκλινα και τρίκλινα δωμάτια)
 • Όλα τα πρωινά
 • Η παροχή του κατασκηνωτικού εξοπλισμού κι ένα γεύμα
 • Οι δραστηριότητες
 • Η παροχή του ειδικού εξοπλισμού
 • Η αποχαιρετιστήρια εκδήλωση με φαγητό.
 • Οι τοπικοί φόροι

Δεν περιλαμβάνεται στην τιμή

 • Τα αεροπορικά εισιτήρια ή άλλα έξοδα ταξιδιού από τη χώρα υποδοχής
 • Τα κυρίως γεύματα
 • Μονόκλινο δωμάτιο (Είναι δυνατόν, κατόπιν αιτήματος και με επιπλέον κόστος)
 • Οτιδήποτε δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα

Τροποποιήσεις προγράμματος

Κατόπιν επικοινωνίας με τον υπεύθυνο προγραμμάτων της Hellas canyon, είναι δυνατόν να γίνουν μικρές αλλαγές, σύμφωνα με τις απαιτήσεις της ομάδας.

Η Hellas canyon, είναι πρόθυμη να καλύψει τις όποιες προσδοκίες της ομάδας στα πλαίσια του προγράμματος. Για παράδειγμα αν η ομάδα ζητήσει να κάνει διαδρομές δυσκολότερες ή ευκολότερες κι εφ όσον το επίπεδο όλων είναι ομοιογενές για κάτι τέτοιο, τότε αυτό είναι εφικτό.

Τρόποι πληρωμής

Με την δήλωση συμμετοχής και για την εξασφάλιση της θέσης, κατάθεση προκαταβολής 200€. Η εξόφληση γίνεται με μετρητά την ημέρα της συνάντησης.

ΠΡΟΓΡΜΜΑ

Ημέρα 1 Ημέρα άφιξης

Συνάντηση στο σταθμό λεωφορείων της Λαμίας και καλωσόρισμα. Επιβίβαση στα αυτοκίνητα με προορισμό την Ευρυτανία. Check-in στο ξενοδοχείο.Γνωριμία μεταξύ των συνοδών και της ομάδας και ξενάγηση στην περιοχή.

Ημέρα 2 Via ferrata και Canyoning

Πεζοπορία, Via ferrata και κατάβαση φαραγγιού διάρκειας 4 ωρών. Διάλειμμα με ξενάγηση στην περιοχή κι επίσκεψη σε βυζαντινά μνημεία.Πεζοπορία σε ποτάμι διάρκειας 2 ωρών. Ξενάγηση στην περιοχή.

Ημέρα 3 Canyoning και πεζοπορία στο ποτάμι.

Προσέγγιση της άγριας περιοχής από χωματόδρομο. Canyoning στο εξωτικό φαράγγι »Ροσκά» και πεζοπορία στο φαράγγι του Κρικελοπόταμου. Επίσκεψη στο φημισμένο »Πανταβρέχει».Διάρκεια 6 ώρες. Διανυκτέρευση στη περιοχή με σκηνές. (ο κατασκηνωτικός εξοπλισμός παρέχεται από τη διοργάνωση)

Ημέρα 4 Πεζοπορία και πεζοπορία στο ποτάμι

Πεζοπορία σε παλιό μονοπάτι παράλληλα με το ποτάμι ‘’Κρικελοπόταμο’’ με κατεύθυνση τον παλιό εγκαταλειμμένο οικισμό ‘’Κοντίβα’’. Το μονοπάτι ανταμώνει το ποτάμι και η συνέχεια της διαδρομής γίνεται με hiking to the river και κολύμβηση από στενά περάσματα του φαραγγιού. Διάρκεια 6 ώρες. Στο τέλος της δραστηριότητας μας περιμένουν τα αυτοκίνητα κι επιβιβαζόμαστε με προορισμό τα Λουτρά Υπάτης. Check-in στο ξενοδοχείο και πρόταση για θερμά ιαματικά λουτρά. Ξενάγηση στην περιοχή.

Ημέρα 5 Canyoning

Πεζοπορία και κατάβαση φαραγγιού διάρκειας 6 ωρών (φαράγγι Ροδοκάλου). Μετά τη δραστηριότητα, αναχώρηση από τα Λουτρά Υπάτης με προορισμό την Ιτέα κι ενδιάμεσο σταθμό τις Θερμοπύλες. Check-in στο ξενοδοχείο. Ξενάγηση στην περιοχή, με πρόταση για κολύμβηση σε όμορφες παραλίες.

Ημέρα 6 Περιήγηση και πεζοπορία.

Επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο των Δελφών και πεζοπορία σε αρχαίο μονοπάτι διάρκειας 3 ωρών. Ξενάγηση στην περιοχή, με πρόταση για κολύμβηση σε όμορφες παραλίες. Αποχαιρετιστήρια νυχτερινή εκδήλωση με παραδοσιακό φαγητό.

Ημέρα 7 Επιστροφή

Ημέρα αναχώρησης με προορισμό την πόλη της Λαμίας

Εξοπλισμός που πρέπει να έχουν όλοι:

 • Τρία (3) ζευγάρια παπούτσια. 1) παπούτσια για την κατάβαση των φαραγγιών με αντιολισθητική σόλα και με προστασία στον αστράγαλο. Αυτά μπορεί να είναι τα ειδικά για το canyoning, ή ασφαλείας (oil resistant) χωρίς σίδερο, ή πεζοπορίας. 2) παπούτσια για τις πεζοπορίες. 3) παπούτσια ή σαγιονάρες για τον ελεύθερο χρόνο.
 • Πετσέτα μπάνιου, μαγιό, σορτσάκι ή κολάν για την πεζοπορία, μπλούζες για τις πεζοπορίες, πεζοπορικές κάλτσες, καπέλο, γυαλιά, αντηλιακό, ελαφρύ Jacket, day backpack, φακό.

Εξοπλισμός που παρέχεται από την Hellas canyon:

 • Κράνος, ζώνη ασφαλείας, στολή νεοπρέν, σακίδιο για canyoning, στεγανό δοχείο. Ο κατασκηνωτικός εξοπλισμός: (σκηνή, υπνόσακος, υπόστρωμα).
Αυτή η δραστηριότητα γίνεται στις διαθέσιμες ημερομηνίες.
Αν επιθυμείτε κάποια άλλη ημερομηνία, επικοινωνήστε μαζί μας.
Ελάχιστος αριθμός ατόμων 6.
Φόρμα Κράτησης
Επιλέξτε μία δραστηριότητα στο ημερολόγιο:
Συμμετέχων 1

Πολιτική ακύρωσης

Οι πελάτες θα λάβουν πλήρη επιστροφή χρημάτων ή πίστωση με ειδοποίηση 7 ημερών ακύρωσης πριν από την έναρξή της, χωρίς επιστροφή χρημάτων στη συνέχεια. Οι πελάτες θα λάβουν επίσης πλήρη επιστροφή χρημάτων ή πίστωση σε περίπτωση ακύρωσης του χειριστή λόγω καιρικών συνθηκών ή άλλων απρόβλεπτων συνθηκών. Οι μη εμφανίσεις θα χρεώνονται με την πλήρη τιμή.

Σημείο συνάντησης
Φωτογραφίες
Μπορεί να σας αρέσει επίσης
Κίσσαβος
Καλυψώ στο Κίσσαβο
Όλυμπος
Ορλιάς water park 6 ώρες
Ευρυτανία
Ευρυτανία-Κατασκηνωτικό διήμερο
Όθρυς
Τιτάνων 6 ώρες
Κεντρική Ελλαδα
Ροδόκαλος
Σαμοθράκη
Σαμοθράκη-Πλατιά 5 ώρες (Γριά Βάθρα)

Φίλτρα

Τοποθεσία
Διάρκεια
Δυσκολία
Τιμή
Τιμή - slider
35890