7 Ημέρες
Διάρκεια
Sport
Επίπεδο
Σαμοθράκη
Περιοχή

Αυτό το πρόγραμμα έχει προορισμό το παραδεισένιο νησί της Σαμοθράκης.

Νησί, θάλασσα, βουνά, φαράγγια, αρχαία ιστορία, ένα μέρος που τα συνδυάζει όλα. Τόπος με αρχαία ιστορία και καλό παραδοσιακό φαγητό. Η Σαμοθράκη είναι ξακουστός προορισμός για μπάνιο στις λίμνες των φαραγγιών και τις πεζοπορίες στα άγρια βουνά με παράξενα πετρώματα και σπάνια φυτά. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει καθημερινές πεζοπορίες μαζί με canyoning, επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο, γαστρονομικές ξεναγήσεις, ανάβαση κορυφής στα 1611μέτρα, περιήγηση με βάρκα στο νότιο μέρος που βρίσκονται οι ομορφότερες παραλίες.

Η υποδοχή της ομάδας από τους οδηγούς της Hellas canyon γίνεται στο λιμάνι του νησιού.

Καθημερινά μετά το πρωινό θα γίνεται δραστηριότητα διάρκειας 5 έως 8 ωρών. Μετά την δραστηριότητα και σύμφωνα με τις επιθυμίες της ομάδας, θα γίνεται στάση για το κυρίως γεύμα και ξενάγηση στην περιοχή. Το επίπεδο δυσκολίας του προγράμματος είναι Sport.

Οι δραστηριότητες που επιλέγονται από την Hellas canyon είναι οι καλύτερες της περιοχής.

Στο πρόγραμμα μπορεί να υπάρξουν μικρές αλλαγές λόγω απρόβλεπτων καιρικών μεταβολών ή άλλων παραγόντων, έχοντας υπ’ όψη την απόλυτη ασφάλεια της ομάδας.

Ημέρες  7
Επίπεδο  Sport
Περιοχή Βόρειος Ελλάδα νησί της Σαμοθράκης
Δραστηριότητες Πεζοπορία, canyoning, περιήγηση με σκάφος, αναρρίχηση, κολύμπι στη θάλασσα
Αριθμός ατόμων Από 6 έως 12
Περιλαμβάνονται στη τιμή

Η περιήγηση με τις βάρκες στο νότιο μέρος του νησιού
Έξι διανυκτερεύσεις σε επιλεγμένο ξενοδοχείο (δίκλινα και τρίκλινα δωμάτια)
Τα πρωινά
Τα καθημερινά μικρογεύματα
Οι δραστηριότητες
Η παροχή του ειδικού εξοπλισμού
Ομαδική ασφαλιστική κάλυψη
η αποχαιρετιστήρια εκδήλωση με φαγητό
Ομαδική ασφαλιστική κάλυψη
Οι τοπικοί φόροι

Δεν περιλαμβάνονται στη τιμή Τα αεροπορικά και τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια ή άλλα έξοδα ταξιδίου από τη χώρα υποδοχής
Τα κυρίως γεύματα

Μονόκλινο δωμάτιο (Είναι δυνατόν, κατόπιν αιτήματος και με επιπλέον κόστος)
Οτιδήποτε δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα

Τροποποιήσεις προγράμματος

Κατόπιν επικοινωνίας με τον υπεύθυνο προγραμμάτων της Hellas canyon, είναι δυνατόν να γίνουν μικρές αλλαγές, σύμφωνα με τις απαιτήσεις της ομάδας.Η Hellas canyon, είναι πρόθυμη να καλύψει τις όποιες προσδοκίες της ομάδας στα πλαίσια του προγράμματος. Για παράδειγμα αν η ομάδα ζητήσει να κάνει διαδρομές δυσκολότερες ή ευκολότερες κι εφ όσον το επίπεδο όλων είναι ομοιογενές για κάτι τέτοιο, τότε αυτό είναι εφικτό.

Τρόποι πληρωμής:

Με την δήλωση συμμετοχής και για την εξασφάλιση της θέσης, κατάθεση προκαταβολής 200€. Η εξόφληση γίνεται με μετρητά την ημέρα της συνάντησης.

 

Ημέρα 1 Ημέρα άφιξης

Ημέρα άφιξης. Συνάντηση στο λιμάνι του νησιού και καλωσόρισμα. Check-in στο ξενοδοχείο. Γνωριμία μεταξύ των συνοδών και της ομάδας και ξενάγηση στην περιοχή.

Ημέρα 2 Πεζοπορία και Canyoning

Πεζοπορία στο νότιο μέρος, κατάβαση φαραγγιού μόνο με βουτιές και κολύμπι, ξεκούραση, φαγητό, κολύμβηση και ξεκούραση στην παραλία που τελειώνει το φαράγγι, επιστροφή από μονοπάτι. Συνολική διάρκεια δραστηριότητας 7 ώρες. Μικρογεύμα κατά την διάρκεια της δραστηριότητας.

Ημέρα 3 Πεζοπορία και Canyoning

Πεζοπορία και κατάβαση φαραγγιού. Συνολική διάρκεια δραστηριότητας 5 ώρες. Μικρογεύμα κατά την διάρκεια της δραστηριότητας. Μετά τη δραστηριότητα, ξενάγηση στην περιοχή με ελεύθερο πρόγραμμα.

Ημέρα 4 Πεζοπορία και Canyoning

Πεζοπορία και κατάβαση φαραγγιού. Συνολική διάρκεια δραστηριότητας 6 ώρες. Μικρογεύμα κατά την διάρκεια της δραστηριότητας. Μετά τη δραστηριότητα, ξενάγηση στην περιοχή με ελεύθερο πρόγραμμα.

Ημέρα 5 Πεζοπορία

Πεζοπορία με προορισμό την ψηλότερη κορυφή του νησιού σε υψόμετρο 1611μέτρα. Διάρκεια δραστηριότητας 8 ώρες. Μικρογεύμα κατά την διάρκεια της δραστηριότητας.

Ημέρα 6 Περιήγηση με βάρκα πεζοπορία και Canyoning 

Περιήγηση με βάρκες στο νότιο μέρος. Ημερήσια δραστηριότητα και γνωριμία της νότιας μεριάς του νησιού που προσεγγίζεται μόνο με βάρκα. Επίσκεψη σε παραλίες, πεζοπορία, κολύμβηση, χαλάρωση. Ημερήσια δραστηριότητα. Μικρογεύματα κατά την διάρκεια της δραστηριότητας.

Αποχαιρετιστήρια νυχτερινή εκδήλωση με φαγητό.

Ημέρα 7 Επιστροφή

Ημέρα αναχώρησης

Εξοπλισμός που πρέπει να έχετε:

  • Τρία (3) ζευγάρια παπούτσια:
  • Παπούτσια για την διάσχιση των φαραγγιών με αντιολισθητική σόλα και με προστασία στον αστράγαλο (τα πέδιλα απαγορεύονται).
  • Παπούτσια για τις πεζοπορίες.
  • Παπούτσια ή σαγιονάρες για τον ελεύθερο χρόνο.

Πετσέτα μπάνιου, μαγιό, σορτσάκι ή κολάν, μπλούζες πεζοπορίας dry fit, κάλτσες πεζοπορίας, καπέλο, γυαλιά ηλίου, αντηλιακό, ελαφρύ Jacket, day backpack, φακό, νερό, αντικουνοπικό.

Εξοπλισμός που παρέχεται από την Hellas canyon:

Για τις δραστηριότητες canyoning, ο ειδικός εξοπλισμός παρέχεται από την Hellas canyon. Κράνος και ζώνη ασφαλείας, στολή νεοπρέν, σακίδιο για canyoning, στεγανό δοχείο.

Τόπος συνάντησης: Στο λιμανι

ΚΡΙΤΙΚΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμη.

Αφήστε μια κριτική

Βαθμολογία