7 Ημέρες
Διάρκεια
Sport
Επίπεδο
Ήπειρος
Περιοχή

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει κυρίως δραστηριότητες στα νερά: canyoning, rafting, via ferrata,  πεζοπορία, ξενάγηση σε επιλεγμένες περιοχές με ενδιαφέρον και ιστορία. Μία εβδομάδα στην Βόρειο Ελλάδα εξερευνώντας δύο από τις σημαντικότερες ορεινές περιοχές. Των Ζαγορίων και των Τζουμέρκων. Μεγάλες χαράδρες, ποτάμια, λίμνες, φαράγγια, καταρράκτες, ψηλά βουνά, απόκρημνα μέρη, παραδοσιακά χωριά και πλούσια ιστορία.

Η υποδοχή της ομάδας από τους οδηγούς της Hellas canyon γίνεται στο αεροδρόμιο των Ιωαννίνων, καθώς επίσης κι ο αποχαιρετισμός την ημέρα της αναχώρησης.

Καθημερινά μετά το πρωινό θα γίνεται δραστηριότητα διάρκειας 4 έως 6 ωρών. Μετά την δραστηριότητα και σύμφωνα με τις επιθυμίες της ομάδας, θα γίνεται στάση για το κυρίως γεύμα και ξενάγηση στην περιοχή.

Το επίπεδο δυσκολίας του προγράμματος είναι Sport.

Οι δραστηριότητες που επιλέγονται από την Hellas canyon είναι οι καλύτερες της περιοχής.

Στο πρόγραμμα μπορεί να υπάρξουν μικρές αλλαγές λόγω απρόβλεπτων καιρικών μεταβολών ή άλλων παραγόντων, έχοντας υπ’ όψη την απόλυτη ασφάλεια της ομάδας.

Ημέρες  7
Επίπεδο  Sport
Περιοχή Βόρειος Ελλάδα-Ήπειρος. Ζαγοροχώρια και Τζουμέρκα
Δραστηριότητες Πεζοπορία, canyoning, rafting, Via ferrata
Αριθμός ατόμων Από 6 έως 12
Συμπεριλαμβάνεται στην τιμή Όλες οι μετακινήσεις, με παραλαβή από το meeting point
Οι περιηγήσεις με τα αυτοκίνητα στον ελεύθερο χρόνο
Έξι διανυκτερεύσεις σε επιλεγμένα ξενοδοχεία (δίκλινα και τρίκλινα δωμάτια)
Όλα τα πρωινά
Όλες οι δραστηριότητες
Η παροχή του ειδικού εξοπλισμού
Ομαδική ασφαλιστική κάλυψη
τα καθημερινά μικρογεύματα
Η αποχαιρετιστήρια εκδήλωση με φαγητό.
Οι τοπικοί φόροι
Δεν περιλαμβάνεται στην τιμή Τα αεροπορικά εισιτήρια ή άλλα έξοδα ταξιδίου από τη χώρα υποδοχής
Τα κυρίως γεύματα
Μονόκλινο δωμάτιο (Είναι δυνατόν, κατόπιν αιτήματος και με επιπλέον κόστος)
Οτιδήποτε δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα

Τροποποιήσεις προγράμματος

Κατόπιν επικοινωνίας με τον υπεύθυνο προγραμμάτων της Hellas canyon, είναι δυνατόν να γίνουν μικρές αλλαγές, σύμφωνα με τις απαιτήσεις της ομάδας.

Η Hellas canyon, είναι πρόθυμη να καλύψει τις όποιες προσδοκίες της ομάδας στα πλαίσια του προγράμματος. Για παράδειγμα αν η ομάδα ζητήσει να κάνει διαδρομές δυσκολότερες ή ευκολότερες κι εφ όσον το επίπεδο όλων είναι ομοιογενές για κάτι τέτοιο, τότε αυτό είναι εφικτό.

Τρόποι πληρωμής:

Με την δήλωση συμμετοχής και για την εξασφάλιση της θέσης, κατάθεση προκαταβολής 200€. Η εξόφληση γίνεται με μετρητά την ημέρα της συνάντησης.

 

Ημέρα 1 Ημέρα άφιξης

Συνάντηση στο αεροδρόμιο Ιωαννίνων και καλωσόρισμα. Επιβίβαση στα αυτοκίνητα με προορισμό τα Ζαγοροχώρια. Check-in στο ξενοδοχείο.Γνωριμία μεταξύ των συνοδών και της ομάδας και ξενάγηση στην περιοχή.

Ημέρα 2 Canyoning and Rafting.

Πεζοπορία στα Ζαγοροχώρια  με κατάβαση φαραγγιού διάρκειας 3 ωρών.Μετά την δραστηριότητα διάλειμμα για μικρογεύμα.Rafting στον ποταμό Βοϊδομάτη διάρκειας 2 ωρών.

Ημέρα 3 Πεζοπορία

Ημέρα ολοήμερης ορεινής πεζοπορίας με προορισμό την Δρακόλιμνη Τύμφης σε υψόμετρο 2050μ.. Μια από τις ομορφότερες ορεινές πεζοπορικές διαδρομές που υπάρχουν στην Ελλάδα συνολικής διάρκειας 7 ωρών, αλλά ήπιας κλίσης με χαμηλή δυσκολία. Οι εικόνες και οι αντιθέσεις των τοπίων δεν περιγράφονται με λόγια! Μικρογεύμα κατά την διάρκεια της δραστηριότητας.

Ημέρα 4 Via ferrata

Πεζοπορία και Via ferrata στον ποταμό Αώο. Μικρογεύμα κατά την διάρκεια της δραστηριότητας. Διάρκεια: 5 ώρες.

Ημέρα 5 Canyoning

Αναχώρηση από τα Ζαγοροχώρια με προορισμό τα Τζουμέρκα. Στάση στη μέση του ταξιδιού, για canyoning διάρκειας 3 ωρών. Μικρογεύμα κατά την διάρκεια της δραστηριότητας. Check-in στο ξενοδοχείο στο χωριό Συρράκο. Ξενάγηση στην περιοχή.

Ημέρα 6 Canyoning και πεζοπορία στο ποτάμι

Canyoning στο φαράγγι »Πύλη παραδείσου» και πεζοπορία στο φαράγγι του Καλαρρύτικου ποταμού. Διάρκεια: 6-7 ώρες. Μικρογεύμα κατά την διάρκεια της δραστηριότητας. Αποχαιρετιστήρια νυχτερινή εκδήλωση με παραδοσιακό φαγητό.

Ημέρα 7 Επιστροφή

Ημέρα αναχώρησης για το αεροδρόμιο Ιωαννίνων.

Εξοπλισμός που πρέπει να έχετε:

Τρία (3) ζευγάρια παπούτσια:

  • Παπούτσια για την διάσχιση των φαραγγιών με αντιολισθητική σόλα και με προστασία στον αστράγαλο (τα πέδιλα απαγορεύονται).
  • Παπούτσια για τις πεζοπορίες.
  • Παπούτσια ή σαγιονάρες για τον ελεύθερο χρόνο.
  • Πετσέτα μπάνιου, μαγιό, σορτσάκι ή κολάν, μπλούζες πεζοπορίας dry fit, κάλτσες πεζοπορίας, καπέλο, γυαλιά ηλίου, αντηλιακό, ελαφρύ Jacket, day backpack, φακό, νερό, αντικουνοπικό.

Εξοπλισμός που παρέχεται από την Hellas canyon:

Για όλες τις δραστηριότητες: canyoning, rafting, via ferrata, climbing, ο ειδικός εξοπλισμός παρέχεται από την Hellas canyon.

Κράνος, ζώνη ασφαλείας, στολή νεοπρέν, σακίδιο για canyoning, στεγανό δοχείο.

Τόπος συνάντησης: Αεροδρόμιο Ιωαννίνων

ΚΡΙΤΙΚΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμη.

Αφήστε μια κριτική

Βαθμολογία