Search

Συχνές ερωτήσεις

Το canyoning είναι αθλητισμός, χόμπι, περιπέτεια, παιχνίδι, διακοπές.

Ένα σπορ που συνδυάζει πεζοπορία, κολύμβηση, καταβάσεις καταρρακτών, βουτιές, τσουλήθρες, παιγνίδια στο νερό. Ένα σπορ με διαδρομές πολλών επιπέδων. Από πολύ απλές κι εύκολες, μέχρι τις ποιο ακραίες!

Συνήθως για την πρόσβαση σε κάθε φαράγγι γίνεται μια μικρή πεζοπορία. Το Canyoning είναι ένα άθλημα περιπέτειας για όλους, από τους αρχάριους μέχρι τους προχωρημένους.

Ναι, μπορείτε να λάβετε μέρος. Θα πρέπει να ενημερώσετε τους συνοδούς σας για να σας υποδείξουν τον τρόπο προστασίας τους στο νερό.

Σίγουρα. Εφόσον μας ενημερώσετε γι’ αυτό, θα σας παρέχουμε ειδικό γιλέκο σωσίβιο και δεν θα έχετε κανένα απολύτως πρόβλημα.

Κάθε φαράγγι είναι διαφορετικό, λόγω του ότι κάθε φαράγγι έχει ένα καθορισμένο ελάχιστο όριο ηλικίας. Αυτές τις πληροφορίες μπορείτε να τις δείτε αναλυτικά στην σελίδα μας.Η ελάχιστη ηλικία ορίζεται από τους κανόνες ασφαλείας.

Όπως και με κάθε σπορ περιπέτειας, έτσι και το canyoning περιλαμβάνει ένα ρίσκο. Ωστόσο, για τη δική σας ασφάλεια στις διαδρομές Canyoning μπορείτε να πηγαίνετε μόνο με τη συνοδεία και υπό την επίβλεψη έμπειρων οδηγών υψηλού επιπέδου, καθώς και με την χρήση του ειδικού εξοπλισμού ασφαλείας για την αποφυγή ατυχημάτων.

Το canyoning απευθύνεται στο ευρύ κοινό και σε όλες τις ηλικίες, σε άντρες, γυναίκες, παιδιά, οικογένειες, σ’ αυτούς που θέλουν να κάνουν μια δραστηριότητα στην περιοχή που επισκέπτονται. Όπως όλα τα σπορ, έτσι και το canyoning χωρίζεται σε διάφορες κατηγορίες, από τις πολύ απλές κι εύκολες, μέχρι τις ποιο δύσκολες και ακραίες με σκοπό να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις όλων.

Στο κάθε μας πρόγραμμα αναφέρεται το σημείο συνάντησης. Επιλέγουμε πάντα ένα κομβικό σημείο για να το βρίσκεται εύκολα.

Όχι, δεν χρεώνουμε επιπλέον τέλη. Η αναγραφόμενη τιμή είναι η τιμή που πληρώνετε. Συμπεριλαμβανομένου όλων των φόρων που επιβάλει η Ελληνική νομοθεσία.

Για τις μονοήμερες δραστηριότητες μπορείτε να κάνετε την κράτηση και να πληρώσετε με μετρητά στον υπεύθυνο οδηγό μας την ημέρα της δραστηριότητας. Αν είστε ομάδα άνω των τριών ατόμων ή πρόκειται να λάβετε μέρος σε πολυήμερα προγράμματα, τότε καταθέτετε προκαταβολή 200€ σε τραπεζικό λογαριασμό που θα σας υποδείξουμε και την εξόφληση την κάνετε με μετρητά την πρώτη ημέρα της συνάντησης.

Θα σας δώσουμε μια στολή νεοπρέν, ένα κράνος ασφαλείας, ειδικό σακίδιο και στεγανό δοχείο, ζώνη ασφαλείας και όλο τον υπόλοιπο ειδικό εξοπλισμό που απαιτείται για τη δραστηριότητα που έχετε επιλέξει.

Όχι πολλά πράγματα, θυμηθείτε ότι όλος ο ειδικός εξοπλισμός για την δραστηριότητα περιλαμβάνεται από την εταιρεία μας. Ωστόσο, παρακαλούμε να φέρετε μαγιό, σορτσάκι ή κολάν για την πεζοπορία, μπλούζα για την πεζοπορία, ένα μπουκάλι νερό + snack, πετσέτα μπάνιου, ένα επιπλέον ζευγάρι υποδήματα που να κρατάνε σταθερό τον αστράγαλο.

Ναι! Αλλά βεβαιωθείτε ότι είναι πλήρως αδιάβροχα.
Σημείωση: Παίρνετε κάμερες και κινητό τηλέφωνο στο φαράγγι με δική σας ευθύνη.

Ναι. Οι κρατήσεις είναι απαραίτητες για όλες τις περιηγήσεις σε φαράγγια. Οι κρατήσεις μας βοηθούν να οργανώσουμε την δουλειά μας και να καθορίσουμε τον αριθμό των οδηγών που πρέπει να συνοδεύουν την ομάδα, σύμφωνα με το πρωτόκολλο ασφαλείας, με σκοπό την ασφάλεια και την ευχαρίστηση της ομάδας.

Η προεγγραφή είναι απαραίτητη. Όσο ποιο νωρίς, τόσο το καλύτερο. Για να είστε σίγουροι για την εξασφάλιση μιας θέσης, είναι καλύτερο να κάνετε κράτηση τουλάχιστον 2 εβδομάδες εκ των προτέρων, 3 εβδομάδες εκ των προτέρων για την καλοκαιρινή περίοδο. Είναι πιθανό ότι μπορεί να υπάρχουν κενές θέσεις, αλλά αυτό συνήθως είναι σπάνιο, επομένως παρακαλούμε να κάνετε προ κράτηση.

Στο ατυχές γεγονός της ακύρωσης από τον πελάτη συνήθως ισχύουν οι ακόλουθες περιπτώσεις: Η αποτυχία να εμφανιστεί στην ώρα του για την δραστηριότητα λόγω κυκλοφορίας ή άλλων περιστάσεων θα θεωρηθεί ως ακύρωση, οπότε φροντίστε ιδιαίτερα, ειδικά τα σαββατοκύριακα, και να ενημερωθείτε κατάλληλα για την κυκλοφορία.

Δεν υπάρχει κανένας περιορισμός. Γίνεται όλες τις εποχές του χρόνου, αρκεί να το ευνοούν οι καιρικές συνθήκες.

Όλες οι ακυρώσεις θα πρέπει να ενημερώνονται το συντομότερο δυνατό από το άτομο που έκανε την κράτηση, επικοινωνώντας τηλεφωνικά ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Οι ακυρώσεις γίνονται αποδεκτές από την ημερομηνία κατά την οποία η Hellas Canyon λαμβάνει την προφορική ή ηλεκτρονική επιβεβαίωση της ακύρωσης.
Οι ακυρώσεις επιβαρύνουν τις ακόλουθες χρεώσεις:
Μέχρι και 10 ημέρες πριν από την ημερομηνία που θα γίνει η δραστηριότητα – ο πελάτης θα χάσει τη προκαταβολή.
Εντός 10 ημερών από την δραστηριότητα – ο πελάτης θα χρεωθεί το πλήρες ποσό του ταξιδιού.

Σκοπός μας είναι μέσα από τις καταβάσεις που διοργανώνουμε, να γνωρίσετε την άγνωστη φύση των φαραγγιών, άλλους ανθρώπους με παρόμοια ενδιαφέροντα, να ξεχάσετε τα καθημερινά σας προβλήματα, να γυμναστείτε, να διασκεδάσετε και γενικώς να επιστρέψετε στην καθημερινότητά ανανεωμένοι! Η μεγαλύτερη ανταμοιβή, είναι η ηθική ικανοποίηση για το έργο μας, με το χαμόγελό και την ευχαρίστησή σας!

Ναι, μπορούμε να οργανώσουμε εκδρομές στη βροχή, ωστόσο εξαρτάται από την κατάσταση. Αν η στάθμη του νερού αυξηθεί πάρα πολύ, ίσως χρειαστεί να επανεξετάσουμε την κατάσταση, καθώς η ασφάλεια σας είναι η προτεραιότητά μας. Μπορούμε να πραγματοποιήσουμε τις δραστηριότητες αν η βροχή είναι σιγανή χωρίς να εγκυμονεί κινδύνους υπερχείλισης, αλλά στην περίπτωση των δυνατών βροχοπτώσεων, το ποιο πιθανό είναι ότι θα ακυρώσουμε τη δραστηριότητα. Συνήθως έχουμε προβλέψει γι’ αυτό και υπάρχει εναλλακτική λύση.

Για λόγους ασφαλείας μπορούμε να τροποποιήσουμε το πρόγραμμα της εκδρομής έχοντας πάντα μια δεύτερη εναλλακτική λύση άλλης διαδρομής.
Τέτοιοι παράγοντες συνήθως είναι οι καιρικές μεταβολές.
Να είστε βέβαιοι ότι οι τυχών αλλαγές που μπορεί να προκύψουν, δεν θα έχουν μεγάλη απόκλιση από το αρχικό πρόγραμμα και πως έχουμε προβλέψει και αυτό το ενδεχόμενο.
Σε περίπτωση έντονων καιρικών φαινομένων όπου προέχει η ασφάλειά σας, μην έχοντας άλλη λύση, μπορούμε να αναβάλουμε τις εκδρομές για μια άλλη χρονική περίοδο.

Εάν έχετε οποιεσδήποτε άλλες ερωτήσεις που δεν καλύπτονται παραπάνω, παρακαλώ στείλτε μας ένα email και θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε.

Φίλτρα

Τοποθεσία
Διάρκεια
Δυσκολία
Τιμή
Τιμή - slider
35890